Followers

President

dinsdag 28 april 2009

APRIL 26, 2009

De technologie van onze familie in andere sterren naties heeft het vaccin geneutraliseerd dat bedoeld was om de ziekte te verspreiden, net zoals ze dat toen deden om de verspreiding van SARS en de vogelgriep te voorkomen.Matthew spreekt op 26 april over de Duistere Intrige om Angst te Scheppen, Die zal Mislukken, zoals Tevoren! Galactische Federatie Is Al Aan Het Werk.


“Opnieuw hebben duistere stromingen welke mensen op machtige posities zwaar beïnvloeden, met hun staart in de rondte geslagen met wat je kunt noemen het “doodsgerochel” van deze energie. De nieuwste strategie een-opdracht van door laboratorium-ontworpen, gecreëerde en vrijgelaten varkensgriep virussen, zoals eerder, opgehitst door een deel van het plan van gecontroleerde media, om dit te verklaren als een PANDEMIE! Het is verwarrend voor ons dat deze duistere geesten niet geleerd hebben door hun verachtelijke mislukkingen met SARS en daarna de vogelgriep, die beiden breed gepubliceerd werden met dezelfde wereld pandemie prognose; uiteindelijk moest de publiciteit gedwongen stoppen omdat die ziekten maar weinig doden kosten, en toen totaal met een sisser afliepen. Deze varkensgriep situatie zal hetzelfde resultaat hebben. De technologie van onze familie in andere sterren naties heeft het vaccin geneutraliseerd dat bedoeld was om de ziekte te verspreiden, net zoals ze dat toen deden om de verspreiding van SARS en de vogelgriep te voorkomen.


Dit nieuwe duivelse plan is uitgevoerd zonder medeweten van de leiding van de regering van de VS, en dat is anders dan de vorige twee pogingen van pandemie, die gefabriceerd werden met de goedkeuring van de hoogste leden in die regering. Denk aan de timing van deze laatste ziektepubliciteit. Bij het autoriseren van die viruscreatie en de opzet van wereldwijde angst, is het doel van de tot het duister geneigde mensen om de aandacht af te leiden van de groeiende eisen van de bevolking voor vredelievende onderhandelingen; het afleiden van het aanklagen van verantwoordelijken in de regering van de VS die marteling bekrachtigden; de waarheid over de daders van “9/11”; wat het ineenstorten van de wereld economie veroorzaakte; het tientallen jaren in de doofpot stoppen van de aanwezigheid van buitenaardsen; over wie de illegale drugs industrie uitvoeren; de werkelijke bedoeling van chemtrails en controle van het weer; de doelen van de wereldwijde Zionisten beweging; en de “zwarte operaties” achter het terrorisme over jullie hele wereld.

Het is niet genoeg om afleiding te scheppen voor alleen de mensen van de Verenigde Staten, gewoon omdat dit het land is waar veel van de corruptie en bedrog vandaan kwamen en waar nu zeer diepe onderzoekingen worden uitgevoerd. Nee, het moest een wereld prestatie worden omdat mensen met duistere bedoelingen, die over de hele wereld wonen, in paniek zijn geraakt omdat ze zie hoe burgers van andere regeringen samengaan bij de protesten voor waarheid, voor vrede, voor duurzame energiebronnen, voor betere gezondheidszorg en educatie, voor gerechte wetten en juiste erkenning van gelijkheid van vrouwen. Dit zijn allemaal gruwelen voor duistere mensen omdat die toestanden het tegengestelde zijn van alle duistere doelen. Maar net als de ineenstorting van de wereld economie naar buiten komt met de waarheid over wie dit heeft gemanipuleerd, zo zal het varkensgriep plan naar buiten komen met nog meer kwalijkheden die bedreven zijn door dezelfde duisteren binnen de Illuminati of die onder hun controle staan. Verwelkom dit als bewijs van progressie omdat ze de waarheid “aan het licht brengen” en de snel nergens toe leidende tentakels van de duistere energie over jullie planeet!”
( Einde van MATTHEW boodschap)

Ontvangen via Lightworkers.org
vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl
By courtesy of Winny Dijkstra

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

PRGInstructions HERE
invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


Aartsengel Michaël over NESARA, bestrijden van de Cabal/kliek, en Ascentie


Een gesprek in 3 delen tussen Aartsengel Michaël en Steve Beckow op 3 oktober 2011.

Deel 1         -         Deel 2         -         Deel 3