Followers

President

maandag 29 augustus 2016

Nederlans -- Matthew Ward:19 August 2016
Matthew Ward:19 August 2016 

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Met de genomineerden voor de nieuwe president van de Verenigde Staten, wat in steen staat gebeiteld, of tenminste zo lijkt het, is het begrijpelijk dat jullie vragen ​​hoe het mogelijk is voor Bernie Sanders om de volgende president van dat land te worden.

Ons laatste bericht noemde niet de scenario's waar monitoren van de Aarde in Nirvana een oogje op houden, want we zaten te wachten om jullie over de enige met betekenis te vertellen, degene die een niet te stoppen momentum heeft bereikt. Wat geen ander heeft. Daarom zullen wij jullie de verschillende mogelijkheden vertellen die Sanders beïnvloeden en de twee grote partijen genomineerden. De energie rond andere mededingers is te zwak om toestromers met ontwikkelingspotentieel te materialiseren.

De constante balanseer act van Het universum biedt manieren om een blokkade in een energieveld op te lossen, en dat is wat hier gebeurt. Het voornaamste deel van de opgewekte energie rond Sanders is positief, ook al is hij geen presidentskandidaat; de opgewekte energie rond Donald Trump en Hillary Clinton, die de genomineerden, zijn is overwegend negatief. De totale energie-investeringen, die uit de gedachten en gevoelens van de bevolking bestaan, produceerde talloze toestromers en zij vloeien over in het collectieve bewustzijn.

Om orde in die chaos te brengen, verenigde de energie zich in verschillende scenario's die de totale investering vertegenwoordigen en elk heeft de potentie om het veld te deblokkeren en de energie rond Sanders te activeren om in de richting te stromen die hem was gegeven, in de richting van het presidentschap. 

Nu, de scenario's. Clinton's private transacties met andere landen, terwijl ze minister van Buitenlandse Zaken was of haar medeplichtigheid aan onregelmatigheden in de voorverkiezingen van de Democratische partij zouden kunnen worden bekendgemaakt. Sommige van haar onder ede gezworen verklaringen kunnen worden weergegeven als zijnde onwaarheden. De bronnen en het gebruik van de Clinton Foundation fondsen of haar lange-tijd Illuminati affiliatie kunnen worden onthuld. Elk daarvan zou haar officieel diskwalificeren als nominee, en haar gezondheids kwestie zou haar fysiek kunnen diskwalificeren. Als een van deze scenario's onverslaanbare dominantie bereikt, zal Sanders Clinton vervangen om de stemming en de verkiezing te winnen. Of, ze kan in de race te blijven, burgers die ontevreden zijn over haar en Trump kunnen zich aansluiten bij Sanders 'supporters door op hem te stemmen via inschrijf- stemmen. En aangezien deze energieke situatie nog steeds onrustig is, kunnen andere mogelijkheden ontstaan, die hem in het Witte Huis zullen zetten.

Elk van deze afwijkingen van de traditionele procedures van het land in dit stadium van het proces, zou ongebruikelijk zijn, om er zeker van te zijn. Echter, weinig zullen de politieke campagnes van 2016 "business as usual" noemen, dus de terugkeer van Sanders 'naar de presidentiële arena’, met de persoon die hij naast zich wil als vice-president, zal niet zo verrassend zijn.

Uiteindelijk zal de bevolking begrijpen dat dit gewoon de werking was van de energie, de vibraties die de heer Sanders persoonlijk ondersteunden als de keuze van het volk. Dit zal ook worden opgevat in de veel grotere context: Het is een essentieel onderdeel van de voortdurende ingrijpende verandering als corruptie en onderdrukking de weg vrijmaken naar de vrijheid en verheffing van de hele beschaving.

Weerstand maakt ook deel uit van deze transformatie omdat angst voor verandering inherent is aan het derde dichtheid bewustzijn. Donkere zielen zijn angstig om hun greep te verliezen over de velen die angstig zijn over de omstandigheden die de duisteren hebben gecreëerd of mede gereguleerd - angst de energie van de velen is wat de duisteren gaande houdt - maar de inspanningen om de status quo te behouden zullen zinloos zijn. Alle intenties en omstandigheden in lage trillingsniveaus zullen blijven desintegreren als vibraties blijven stijgen.

Jullie zijn gewend aan het lezen van "liefde", "vrede" en "eenheid" in berichten van lichtbronnen. Is het je opgevallen hoe vaak deze woorden worden gebruikt door de nationale, maatschappelijke en religieuze leiders, mensen geïnterviewd in nieuwsuitzendingen, en dat zingende menigten borden omhoog houden met deze woorden in vet gedrukt? Zoals alles in het bestaan, zijn woorden energie en gesproken of geschreven, ze stoten trillingen uit die meer van hun soort aantrekken - De universele wet van aantrekking - en in al jullie talen, hebben liefde, vrede en eenheid de hoogste trillingen. Nu dat deze woorden vaak worden gebruikt in de hele wereld, doet hun krachtige nagalm de volkeren ontwaken.

Vraag: "Ik zie mezelf als een zoeker naar de waarheid. Ik weet niet of dit hetzelfde is als 'lichtwerker,' maar het lijkt erop dat er meer moet zijn aan dan dat  te willen weten wat waar is en wat niet waar is. Mijn vraag is, wat is een lichtwerker en hoe weet iemand of men dat is?”

Math: "Het denken aan jezelf als een zoeker naar waarheid en vragen over lichtwerkers toont aan dat je op dezelfde route bent als zij, maar nog niet zo ver op je reis”.

Kritisch zijn over welke informatie waarheidsgetrouw is en welke niet is een belangrijk onderdeel van verlichting, van zelfontdekking, Maar veel belangrijker dan te vertrouwen op externe bronnen voor antwoorden is binnenin je vragen te stellen, waar alle waarheid bekend is. De antwoorden, welke boodschappen van het ziel-niveau naar het bewustzijn zijn, komen als intuïtie, instinct, geweten, inspiratie en aspiratie. Wanneer je de antwoorden die je ontvangt, misschien als sterke sensaties of afbeeldingen of woorden ontvangt in je geestesoog of een stem in je hoofd, stroomt je leven probleemloos. Dit betekent dat je beslissingen en acties zijn afgestemd op keuzes die je hebt gemaakt in je zielcontract voor de geboorte.

We zijn nogal afgedwaald van jouw vraag, dus laten we daar naar terugkeren. Een eenvoudige beschrijving van lichtwerker is een persoon die op goddelijke manieren leeft - God maakte het nog eenvoudiger: Wees vriendelijk. Niettemin, miljoenen mensen over de hele wereld die nooit het woord lichtwerker gehoord hebben, zijn het, door het delen van hun tijd, vaardigheden, geld en andere middelen, met mensen in nood. Hoewel we lichtwerker zeggen, wat die individuen en al die dat doen zich als zodanig mee identificeren, in feite doen, is het Licht dienen door binnenin te leven.

Licht, dezelfde energie als liefde en gewoon anders uitgedrukt, wordt uitgestraald door daden van vriendelijkheid en eigenschappen, zoals eerlijkheid, mededogen, dankbaarheid, vergeving, vrijgevigheid; door onbevooroordeeld te zijn en open te staan voor het overwegen van perspectieven van anderen, terwijl je trouw blijft aan de eigen principes en waarden. Uitgestraald licht verheft anderen - de rimpel effecten van een echte glimlach, een troostende knuffel of een bemoedigend woord zijn onmetelijk - en licht zorgt binnenin voor een gevoel van rust, optimisme en zelfvertrouwen, niet met overmoed, maar nederigheid.

Als lichtwerkers uitdagingen tegenkomen, weten ze dat hun innerlijke kracht en vastberaden geest hen er doorheen zal voeren terwijl ze de maatschappij blijven helpen steeds dichter naar de grotere prestaties van Aarde's Gouden Eeuw te bewegen, wanneer alle mensen zullen weten dat elke levensvorm op de planeet onlosmakelijk verbonden is met Alle anderen.

Onze suggestie aan alle nieuwkomers naar spirituele informatie is om de begeleiding te lezen die onlangs aangeboden is aan een man die zichzelf als "een ontwaakte ziel." geïdentificeerd heeft. Moeder, voeg de datum van dat bericht bij, dank je wel. [Engels: 19 mei 2016 ]. [ Ned. hier ]

Vraag: "Het is al vaak gezegd door verschillende channelaars dat nadat we uit dit leven gaan, we naar een veel betere plek gaan. Dat spirituele gidsen wachten op ons om ons te helpen en ons te leiden. Dus, kun je dit uitleggen voor mij? "

Matth: Inderdaad, Nirvana is een veel betere plek op talloze manieren voor mensen die in overeenstemming geleefd hebben met hun zielcontracten, maar zij hebben geen spirituele gidsen nodig daar. Gidsen, je beschermengel en anderen in de engelenrijken, zielen met wie je bent verbonden in liefde, en leden van andere beschavingen zijn Gods afgezanten die, ongezien, jou helpen tijdens je Aardse leven. In afwachting van jouw aankomst in het Nirvana zijn personen die je kent en die jou dierbaar zijn.

Iedere ziel heeft een unieke frequentie, en momenten voorafgaand aan de dood van het lichaam, stuurt het een speciaal signaal uit dat door iedereen wordt ontvangen met wie deze ziel liefdesbanden heeft. De welkomst partij kunnen familie en vrienden in elk leven zijn, niet alleen die in jouw directe vorige leven die vooraf ging aan je geestelijke wereld, zelfs als ze opnieuw op de planeet zijn belichaamd of in een andere beschaving . Want je zult overgaan van een Aards leven, je zult worden herenigd met deze dierbaren en je lieve huisdieren in Nirvana; hoewel, reünies kunnen overal plaats vinden in dit universum waar de energie overeenkomt met vibraties van de ziel'.

Vraag: "Ik lees net het bericht waarin Matthew zei dat de ziel is bevrijd van mensen wanneer ze Nirvana binnengaan. Wat betekent dat? Waar gaan de zielen naartoe? "

Matth: De ziel wordt bevrijd van - of, niet aangetast door - schade aan het etherische lichaam en de psyche van de persoon. Het etherische en fysieke lichaam zijn zo afgestemd dat een ziekte of verwonding het fysieke lichaam in stand houdt wat ook van invloed is op het etherische lichaam, en emotionele trauma's die ervaren worden tijdens de levensduur blijven in de psyche, dus mensen voeren Nirvana binnen met deze voorwaarden. Tijdens het genezingsproces, welk is aangepast om te voldoen aan de behoeften van elke persoon, kan de ziel gaan waar zij wenst te gaan op hetzelfde moment is het met de persoon - het IS de persoon!

Zielen, de zuivere liefde-licht essentie van de Schepper, zijn energie fluctuerende op hogere vibratieniveaus dan etherische lichamen en veel hoger dan de dichtheid van het fysieke lichaam, zodat de zielen altijd zijn "bevrijd" en kunnen zijn waar ze gewoon willen zijn, simpel door de gedachte er te zijn. Dat is de reden waarom tijdens iemands slaap tijd, de ziel degenen kan bezoeken met wie het liefdes banden heeft, voert licht diensten uit in werelden, waar dat soort hulp nodig is, of het versterken van haar spirituele en bewust gewaar zijn door studies in geavanceerde beschavingen.

Geliefde broeders en zusters, als aspecten van Schepper, de Alwetende, Almachtige en Eeuwige IK BEN Eenheid van Alles, jullie hadden altijd onbeperkte mogelijkheden om te manifesteren wat jullie je altijd gewenst hebben. Die mogelijkheid is inherent aan de make-up van de ziel, en terwijl jullie doorgaan met evolueren, zullen jullie in staat zijn om te produceren wat jullie nu zien als wonderen.

Liefde en vrede

Suzanne Ward 

www.mathewbooks.com
Vertaling: Winny

2 opmerkingen:

  1. Getuigenis over hoe mijn leven was Transformed Lexieloancompany@yahoo.com

    Ik schrijf deze getuigenis, want ben echt dankbaar voor wat Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht dat er geen hoop meer was hij kwam en mijn familie in leven weer te voelen door het in lening ons lening tegen een zeer lage rente van 2%. Nou ik ben al op zoek naar een lening om mijn schulden te vereffenen voor de afgelopen drie maanden al ontmoette ik Scammed en nam mijn geld totale 6,500usd totdat ik eindelijk ontmoet een God gezonden Lender. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds echte lening kredietverstrekkers op het internet, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je daar op zoek naar een lening van welke aard dan ook voor zakelijke of andere doeleinden zou ik u adviseren om een e-mail de heer Martinez via: (Lexieloancompany@yahoo.com) of via de website van de Vennootschap: http://lexieloans.bravesites.com OR tekst: 18168926958 en vrij zijn van internet oplichting. thanks ... Jenny Hills CA, Verenigde State

    BeantwoordenVerwijderen
  2. EDWARD JONES financiering is de beste plek om een ​​lening te krijgen {Jonesloanfinance@yahoo.com} Tekst +1 (307) 241-3712, God zegene u meneer, ik zal niet stoppen met de wereld over uw goedheid in mijn leven te vertellen, ik ben een alleenstaande moeder met de kinderen te verzorgen. Mijn naam is Emily Thomas en ik ben van Convention Center Drive, Miami Beach, FL. Een paar weken geleden Mijn vriend bezocht me en langs onze discussie ze vertelde me over EDWARD JONES FINANCE, dat ze me kunnen helpen uit mijn financiële situatie, heb ik nooit geloofd want ik heb te besteden zoveel geld aan verschillende lening kredietverstrekkers die niets anders deden dan weg te lopen met mijn geld. Ik heb in een financiële puinhoop voor de pas 7 maanden nu, Zij adviseerde ik het eens proberen, dus ik mailde hem en al uit te leggen over mijn financiële situatie aan hem, hij nam daarom me door de lening proces en gaf me een lening van $ 390,000.00 tegen een zeer lage rente van 2% en vandaag ben ik een trotse ondernemer en kan nu zorg goed voor mijn kinderen, Als je moet contact opnemen met een bedrijf om een ​​bedrag van de lening die u nodig hebt met een lage rente van 2% te krijgen en beter aflossingsschema, neem dan contact op EDWARD JONES FINANCE e-mail: - {} Jonesloanfinance@yahoo.com OR Text +1 (307) 241-3712 of ga naar daar pagina op jonesloans.bravesites.com

    BeantwoordenVerwijderen

PRGInstructions HERE
invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


Aartsengel Michaël over NESARA, bestrijden van de Cabal/kliek, en Ascentie


Een gesprek in 3 delen tussen Aartsengel Michaël en Steve Beckow op 3 oktober 2011.

Deel 1         -         Deel 2         -         Deel 3