Followers

President

dinsdag 2 april 2013

01.04.2013 Matthew / Suzy Ward geeft antwoord op nijpende vragen van lezers


Matthew / Suzy Ward geeft antwoord op nijpende vragen van lezer, april 2013 


Er worden vragen gesteld over teksten van Matthew. Suzy Ward’s hulp wordt hiervoor opgeroepen:

1. Vraag aan Matthew:     Matthew heeft gezegd dat alle leden van de Illuminati verdwenen zijn, of uit hun posities zijn geschopt of hun macht en invloed hebben verloren.
De vraag is:   Waarom zijn er dan nog steeds duistere mensen volledig actief en voeren oorlogen in veel landen, worden vaccinaties geproduceerd en uitgevoerd op onschuldige kinderen enz.
Suzy geeft antwoord:  Sommige vroegere antwoorden hebben verteld hoe onze beschaving een oorlogsvoerende mentaliteit heeft. Oorlogen gaan door omdat beide zijden geloven dat zij met de juiste beweegreden vechten ---  in sommige gevallen is hen geleerd dat het hun verantwoordelijkheid is om te wreken wat hun voorvaderen werd aangedaan. De vechters hebben daarbij geen invloed van Illuminati nodig --- hun overtuigingen zijn hun motivatie om de “vijand” te blijven bestrijden.  Daar de Aarde doorgaat in achtereenvolgende hogere vibraties op te stijgen, zal het vechten beginnen te eindigen omdat de harten van mensen open zullen gaan voor de waarheid dat ieder mens een onafscheidelijk deel van de Eenheid van Allen is. (Matthew heeft ook gezegd dat sommige Illuminati zich bij de lichtkrachten hebben gevoegd.)

2.  Matthew heeft gezegd dat Obama een zeer hoog geëvolueerd lichtwezen is. Ik heb er persoonlijk geen probleem mee, omdat ik een beter gevoel over hem heb dan over Bush en anderen, maar !:
Vraag: Als Obama is wat Matthew zei dat hij is en dat ook duistere mensen weg zijn….  hoe dan ook… waarom heeft Obama een paar dagen geleden dan de wet getekend: “Monsanto Protection Act”?
Suzy:  Tijdens de energiegolf bij de zonnewende van vorige december, hebben sommige Illuminati net genoeg licht geabsorbeerd om hun lichaam levensvatbaar te houden maar met niet voldoende licht voor spiritueel en bewust besef, en ze hebben nog genoeg invloed om druk op Obama te leggen. Maar, Obama weet dat alle wetten, gedragslijnen en regelingen die tegen het welzijn van onze gemeenschap zijn, oplopend  zullen worden geschrapt – die houden ook de Monsanto Protection Act in.

3. Vraag:  Matthew heeft over drones en over terroristen gepraat op dezelfde manier als de Regering van de VS! Maar worden Amerikaanse mensen die bekeken worden, gevolgd en waarschijnlijk gedood worden door drones als terroristen beschouwd?
Suzy:  Dat Matthew het gebruik van drones verdedigde net als de regering van de VS dat doet, is een ernstige misinterpretatie van de boodschap. Hij en andere zielen op dit station verdedigen drones evenmin dan dat ze zeggen dat het goed is om nucleaire wapens te gebruiken.  Ze noemden drones omdat ze weten dat veel mensen Obama beschouwen als “duister”omdat hij goedkeurde om die te gebruiken. Het punt dat ze maken is dat in oorlog, de meest gangbare wapens gebruikt worden en ze gaven de doelstelling weer voor het gebruik van drones. In de boodschap van 11 maart(van ’12.w.) en nog veel meer die gepost zijn op  www.matthewbooks.com  is het duidelijk dat Matthew en alle andere hoog geëvolueerde wezens nooit het doden aanbevelen van iemand, door geen enkel middel door wat dan ook – ze melden eenvoudig de status van onze wereld in de tijd waarop de informatie wordt doorgezonden.
Strijders, vechters die het label “terroristen” krijgen, worden weer door andere mensen “patriotten” genoemd.  Matthew en andere zielen op dit station zien iedereen als zielen en houden van allen onvoorwaardelijk – ze zijn in staat om individuen van hun daden te scheiden, en de meeste mensen op Aarde zijn niet ver genoeg spiritueel gevorderd om dat te doen. 


 Vertaling: WinnyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

PRGInstructions HERE
invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


Aartsengel Michaël over NESARA, bestrijden van de Cabal/kliek, en Ascentie


Een gesprek in 3 delen tussen Aartsengel Michaël en Steve Beckow op 3 oktober 2011.

Deel 1         -         Deel 2         -         Deel 3