Followers

President

donderdag 2 december 2010

21 November 2010

Matthew Over Engelen


Berichtje van Jean Hudon: In voorbereiding op onze Meditatie Focus vroeg ik Suzanne Ward samen met Mathhew, of hij met ons zijn perspectief wil delen over engelen. Hier is de boodschap die hij aan Suzy gaf op 22 november 2010:Jean, lieve ziel, met veel genoegen accepteer ik je uitnodiging om over het engelrijk te spreken als meditatie focus. Wat een prachtige manier om respectvol en dankbaar deze prachtige zielen te erkennen! Alhoewel er alleen in de Verenigde Staten een specifieke dag is ontworpen, om dank te zeggen, de Thanksgiving, is er ruim gelegenheid en reden voor iedereen om iedere dag dank te zeggen voor de zegeningen en het is specifiek geschikt om engelen daarbij in te sluiten.

Laat me je iets over hen vertellen. Zij werden ge-co-crëeerd door de aartsengelen en de Schepper en ze zijn de enige zielen die zich nooit meer spiritueel afgescheiden hebben van de Eenheid. Als collectieve energieën van licht wier missie bescherming, assistentie en troost is, zijn ze constant waakzaam dus kunnen ze zo nodig onmiddellijk antwoorden.

Alhoewel een bewaarengel, of poortbewaker ontworpen is voor elk mens als de voornaamste, constante, ongeziene en stille beschermer, helper en gids, zijn de meeste engelen vrije tussenpersonen die altijd beschikbaar zijn als versterking voor de bewaarengel waar zich ergens de nood ook voordoet.

Natuurlijk kun je altijd het engelrijk aanroepen om hulp maar zelfs als je dat niet doet, schiet de energie van je vooruitlopende behoefte of nood in het goddelijke communicatie systeem en onmiddellijk antwoorden Gods afgezanten hier op een juiste manier op.

Veel mensen in levensbedreigende situaties zijn gered geworden door tussenkomst van engelen, in overeenstemming met hun zielcontracten, maar als de consequenties van moeilijke omstandigheden in die gekozen ervaringen zitten van zielen, kunnen de engelen niet tussenbeide komen. Het is hen echter toegestaan om buitengewone mentale of emotionele zielsangst te verzachten. Zonder die engel buffer tussen heldere gedachte en wanhoop, wijs gedrag en irrationele actie, of verkeerde berekening en de resultaten ervan, zouden veel stoffelijke levens veel korter zijn dan de keuzes van het zielcontract.


Tegengesteld aan de algemene opinie en voorstellingen in de kunst, hebben engelen geen vleugels. Ze kunnen zich wel manifesteren als ze willen, maar de energie is zo intens in levensbedreigende situaties dat sommige mensen de etherische lichamen van engelen zien en denken vleugels te zien terwijl die niet bestaan.

Soms kunnen engelen verschijnen zo vast als jullie lichamen lijken te zijn. Ze kunnen werken via entiteiten in menselijke vorm maar met supermenselijke mogelijkheden en sommige van de lagere engelen kunnen een leven doorbrengen in de dichtheid van de Aarde. Die manifesteren een menselijke vorm en met grote ijverigheid en tederheid kunnen ze dienen waar ze dan ook de noodzaak/behoefte zien - als je denkt aan iemand die een engel is, kun je misschien inderdaad gelijk hebben.


Nog een volgende buitengewone engeldienst is muziek maken die verwijst naar “geluiden uit de sferen”of van “engelkoren”. De vibraties van hun majesteitelijke geluiden raken je op zielenniveau en tilt lusteloze spirits op en helpt gebroken harten te genezen.


Engelen zijn niet jullie enige ongeziene helpers – spirit gidsen en zielen in spirit of stoffelijke rijken zijn ook gezanten van God en ze vliegen voor je – maar engelen zijn verheven bij al die anderen, en dat is juist.


Als Lichtwezens, zijn ze van een zuiverheid, die zeldzaam is buiten hun rijken, en hun liefde voor de mensheid is ongeconditioneerd. In ieder geval verdienen deze glorieuze zielen jullie meditatieve dankbaarheid voor hun bijdragen aan jullie levens.”


Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl


EarthRainbowNetwork.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

PRGInstructions HERE
invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/


Aartsengel Michaël over NESARA, bestrijden van de Cabal/kliek, en Ascentie


Een gesprek in 3 delen tussen Aartsengel Michaël en Steve Beckow op 3 oktober 2011.

Deel 1         -         Deel 2         -         Deel 3